2015. aug 03.

'15 májusi feljegyzéseim

írta: IgenPicur
'15 májusi feljegyzéseim

Végre láthatóak a torna eredményei

máj. 1 - Hideg lett így nem mentünk a majálisra, ráadásul meg is betegedtünk. Elkészült a hátsó udvar térkövezése is, kész lett a valamikori "üvegház" placc, nagyon örülök neki.

máj. 11 - Ma én úsztattam Picúrt a terápián és nem sírt, jó látni, hogy bízik bennem és ilyen ügyes. Csak így tovább Picúrka.

máj. 12 - Nagyon pozitív volt a látogatás a pozsonyi Down-Ambulanciában. A Dokinéni megdicsért minket, hogy ügyesek vagyunk és mutatott pár gyakorlatot ami az arctornát illeti. Vért is vettek immunológiai vizsgálatokhoz és pajzsmirigy vizsgálatra, majd hívnak az eredménnyel kapcsolatban.

img_20150505_111215.jpg

Ilyen szépen hasal és játszik

máj. 13 - Ma kapta meg Picúr a Rotavirus oltás második adagját, kicsit "hányós" volt tőle, de egy nap alatt átment rajta.

máj. 14 - Hívott a Down Dokinéni és sajnos Picúr pajzsmirigy eredménye nincs rendben, mert magas a TSH-ja és Tyroxinja így minél hamarabb el kell mennünk egy endokrinológushoz. Ettől féltem, hogy ez bekövetkezhet.

máj. 16 - Ma megérkezett az új babahordozó kendőnk és gyorsan ki is próbáltuk és elmentünk boltba. Persze néztek ránk mint borjú az új kapura, pedig ez annyira jó dolog és Picúr imádja. 

máj. 25 - Pünkösdhétfő! Kérjük a Szent Lelket jöjjön el a mi házunkba is és tisztítsa ki szíveinket.

máj. 27 - Megint a koraszülött utógondozáson voltunk Újvárban, most már nyugodt körülmények között tudtunk beszélni. Picúr fantasztikus eredményt produkált: 6 kg és 60 cm.

img_20150516_101204.jpg

Kedvenc labdájával

máj. 30 - Gyereknap volt a fürdőben és Picúrkát kivittük ahogy illik, mindenféle program volt. Mi nagyon élveztük, a Pici meg jót aludt :).

img_20150530_100650.jpg

Komoly felkészülés a gyereknapra

 

Szólj hozzá

napló korai fejlesztés