2015. sze 15.

Blog szabályok és tilalmak

írta: IgenPicur
Blog szabályok és tilalmak

Saját magunk és Picúrunk védelme érdekében megfogalmaztunk pár szabályt és tilalmat is a Picúr Blog-al kapcsolatban, amelynek kérjük figyelembe vételét és betartását:

1. Szellemi tulajdon védelme - Az oldalon megjelent teljes tartalom - beleértve annak felépítése, a bejegyzések, fotók - a mi szellemi tulajdonunkat képezik, és szerzői jogvédelem alatt állnak. A blog tartalmának engedély nélküli felhasználása, másolása, publikálása tilos. Az oldalon található tartalomból csak abban az esetben lehet szabadon idézni egy- egy részletet, amennyiben ehhez írásban hozzájárulunk, valamint a cikk írója a forrásban feltünteti az igenpicur-down.blog.hu webcímet. A lap tartalmának bizonyos részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - elmenthető vagy kinyomtatható, de ebben az esetben sem vagy jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére. A linkelés megszüntetését azonban oldalunkhoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A szerző követelheti a jogsértés abbahagyását, és kárának megtérítését.

2. Személyiségi jogok védelme - A bejegyzésekben közzétett fotóinkat tilos újra közölni, megosztani, menteni és másolni, valamint terjeszteni a mi beleegyezésünk nélkül. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A szerző követelheti a jogsértés abbahagyását, és kárának megtérítését.

3. Kommentek (hozzászólások) - Mindaddig nyitott és megengedett marad az egyes bejegyzéseknél, míg nem használjátok "játszótérnek". Örülnénk ha lennének érdemleges hozzászólások. Ha a mi - szerzők - irányába lenne kérés, kérdés, kritika, óhaj, sóhaj vagy észrevétel kérjük ezt privát e-mailben tedd - picikester@gmail.com.

Tilos trágár kifejezéseket, sértő szavakat, másokban megbotránkozást, félelmet keltő kifejezéseket használni. Tilos személyeskedni, azaz olyan megjegyzést tenni amely másokra nézve sértő lehet (különösen ami egy másik személyt zavarhat kora, neme, származása, vallása, faji, nemzetiségi hovatartozása, világnézeti meggyőződése, véleménye, élethelyzete miatt), továbbá valamely természetes személy mások általi megítélésének negatív irányba történő befolyásolására alkalmas tartalmat elhelyezni, függetlenül attól, hogy az valós vagy sem, kiemelten a közszereplőkre vonatkozóan. Tilos olyan tartalmat elhelyezni, amely mások szerzői jogát, iparjogvédelmi, illetve védjegy jogát sértheti, ilyen tartalomra utalni, vagy ilyen tartalom használatára más felhasználót buzdítani.

Köszönjük!

Szólj hozzá

blog