2015. sze 25.

Jó hírek a kardiológustól!

írta: IgenPicur
Jó hírek a kardiológustól!

VSD, ASD II - pipa

Hatalmas nagy megkönnyebbüléssel sétáltunk ki a kardiológustól a minap. Engedjétek meg, hogy világgá kürtöljem: Picúr szíve meggyógyult! Az aggodalmunkat képező pitvari és kamrai sövényhiány okozta "lyukacskák" mind behúzódtak és a szívecskéje minden funkciója beleértve a koszorúereket, áramlásokat, szívritmust is rendben talált a Dokibácsi. Legközelebb egy év múlva kell kontroll vizsgálatra mennünk, ami igen csak megnyugtató.

szivdoki.jpg

kép innen

Hozzá kell, hogy tegyem az Istenünk jósága és nagysága újra megmutatta magát. Meggyógyította a szívét és ha akarná Picúrt még a DS-ből is "kigyógyíthatná". Hálával tartozunk neki és nektek is akik imáitokba foglaltátok Picúr gyógyulását vagy csak egyszerűen - akár nem hívő emberként is - de gondoltatok rá és kívántátok nekünk, hogy ezen a "fronton" minden rendben legyen.

Nagyon féltettük a gyereket egy esetleges műtéttől, mert az nagy kockázatokkal járhat, mint a fertőzésveszély, lassú felépülés, stressz a babának, súlyvesztés, esetleges komplikációk... Hiába mondják az orvosok, hogy rutinnak és egyszerű műtétnek számít, mégsem szeretné senki a gyerekét a műtőasztalon látni. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy - egyelőre - ez nem érint minket. Tudjuk másfajta szívproblémák bármikor előfordulhatnak, mert a DS-el élők hajlamosabbak rá és a veleszületett keringési problémák, szívritmuszavarok még a későbbi életében visszatérhetnek. Éppen ezért továbbra is fontos a rendszeres orvosi felügyelet és hogy figyeljük az esetleges jeleket, mint a fulladás, kékülés, extrém izzadékonyság, hirtelen kifáradás.

Bízunk benne, hogy Picúr továbbra is mozgékony, jó kedélyű és főleg egészséges marad!

img_20150919_172140.jpg

Szólj hozzá

hit kivizsgálás