2015. okt 04.

'15 szeptemberi feljegyzéseim

írta: IgenPicur
'15 szeptemberi feljegyzéseim

Itt van az ősz, itt van újra...

szept. 1 - Olyan gyorsan eltelt a nyár, szinte hihetetlen és már szeptember is lett. Picúr sokat "dumál", naponta új hangjai vannak, olyan aranyos. Apa mondta írjam fel, hogy fürdött a medencében.

szept. 2 - Újvárban a koraszülött tanácsadóban azt írták papírjára, hogy korának megfelelő a motorikája. Boldog vagyok, szerintem kevés DS-esnek írják ezt.

szept. 3 - Tornán voltunk, Picúr megsimogatott pár gyereket, kedves nagyon, remélem ilyen is marad.

szept. 10 - Dokinéninél voltunk tanácsadóban, 7,2 kg és 68 cm.

szept. 11 - Ma elkezdtük az "értelmi" fejlesztést egy új terapeutával Gabival, rengeteg gyakorlat persze játékosan. Picúr jól elfáradt.

szept. 12 - A nagy szüret napja - CHARDONNAY - Picúr napközben rendes volt és csicsikált a kocsiban míg anyáék szedték a szőlőt, persze éjszaka nem akart.

szept. 17 - Kedves kis barátnőink voltak látogatóban, Picúr jót mókázott az ikrekkel, nagyon tündériek és imádni valóak. Még a szoknyájuk alá is bekukkantott ez a csibész, igazi férfi.

szept. 18 - Meggike ma reggel cserben hagyott és nem startolt, kifingott az aksi szerencsére csak ennyi.

img_20150918_083925.jpg

szept. 19 - Ma elmentek Mamikáék és Köriapáék kirándulni, így Apa gondoskodik mindenki állatkáiról, 3 malac, +2 kutyi, 3 nyuszi, majd 3000 halacska :D

szept. 20 - Ma elmentünk Újvárba az új rokonainkhoz végre megismerni Őket. Újvárban a koraszülött tanácsadóban kaptam Bettyre a kontaktust amikor közölték velünk a diagnózist. Azt mondták biztosan tud segíteni a DS témában, mert van egy majdnem 4 éves fantasztikus kislányuk, akit meg kell ismernünk, hogy lássuk semmi sincs veszve. Nagyon kedvesek és már most imádjuk Őket apa-anyástól gyerekestől. Fura, de hétköznapi dolgokról dumáltunk főleg, nem a DS-ről :)

szept. 24 - Nagyon izgultam tegnap este is, mert ma mentünk a kardiológiai kivizsgálásra és szerencsére nagy boldogság: Picúr szíve rendben van, olyan boldog vagyok, hálás vagyok az Úrnak, hogy meghallgatta imáinkat.

img_20150920_111144.jpg

Picúr egyáltalán nem izgult, szusszant egy jót inkább

szept. 25 - Péntek este elmentünk csavarogni és csak 22:00-kor értünk haza, Anyu vigyázott Picúrra és el is altatta, jó volt picit kimozdulni gyerek nélkül is.

szept. 30 - Ma csopi torna után taliztunk barátosnémmal Győrben és elmentünk megvenni Picúrnak a ruhácskát a keresztelőre és kávéztunk egyet az Árkádban, jó volt dumcsizni, szépen nől a pocakja is, még biztosan szülésig megejtünk hasonló találkát. 

Szólj hozzá

barátok napló kivizsgálás