2015. nov 11.

'15 októberi feljegyzéseim

írta: IgenPicur
'15 októberi feljegyzéseim

haláleset, keresztelő, szakítások, kirándulás, megfázás hónapja

okt. 1 - Hosszú idő után haláleset a családi körben. Imruska örökre eltávozott.

okt. 2 - Hát elmentünk az ajándék utó-nászútra Visegrádra, amit a 4 karikásoktól kaptunk. Szállásra bejelentkeztünk, átvettük a szobát, túráztunk egy jót, addig intézték az időpontot a pálinka kóstolóra. De sajnos elmaradt, valami félreértés kapcsán, így nem maradtunk éjszakára. Feleslegesen lett kistresszelve Picúr.

okt. 3 - A gyerek anya farkincájává változott, szerintem most pótolja, hogy tegnap másra hagytuk. Viszont Anyu jól viselte gondját.

okt. 7 - Ma volt a temetés. Picúrka jól viselkedett a toron. Apám is eljött a temetésre, nagyon fura érzés volt őt ennyi idő után újra látni.

okt. 8 - Az endokrinológusnál a tegnapi vérvétel eredményeiért voltam. Szerencsére minden rendben van, pajzsmirigy hormonok rendben.

okt. 10 - Már nagyban készülődünk a holnapi keresztelőre, úgy izgulok mint az esküvőnk előtt, vicces :).

okt. 11 - Nagyon szépen lezajlott a keresztelő, mindenki jól érezte magát. Picúrka jól viselkedett, tetszett neki a "rituálé", nem sírt, nem kiabált, mindent alaposan megfigyelt. Délután aztán jól kidőlt és aludt vagy 3 órát zsinórban. Sajnos Johannka megbetegedett és nem tudott az egész család eljönni csak Lehel. Viszont nagyon kitett magáért és gitározott is a fényképezés mellett.... Ne félj, mert megváltottalak, neveden szólítottalak, karjaimba zártalak, örökre enyém vagy... Ja 1.házassági évfordulónk is ma volt :).

keresztelo.jpg

okt. 15 - Ma levágattam a hajam, már nem bírtam a hajhullást, hátha megerősödik. A fodrásznál kommentálták a Down-kórosokat, kiborultam (bejegyzés róla itt).

okt. 21 - Elindultunk Pécsre, délutánra értünk oda, jó volt újra ott lenni.

okt. 22 - Picúr névnapját egy jó kis Mecseki túrával ünnepeltük.

okt. 23 - Ma Zselic-völgyben, éjjel megfagytunk a szobán...

okt. 24 - Siófok, Petiéknél kijött Picúr első fogacskája, jupppíííííí, fent bal oldal kis örlő... Csak hogy nálunk minden másképp legyen, hát a fogak miért lennének kivételesek. Fogzás viszont még mindig tart. Ma cuccolt ki Zolikától 14 év után Oli, katasztrófa ez a szakítás is, talán én vonzom be vagy nem tudom. A keresztelőn még minden rendben volt. Hát nem veszi el feleségül, ezért inkább szakított... érdekes érvelés. Pedig nem ilyennek ismertem meg, sőt nagyon is kedveltem. Sajnálom a dolgot.

okt. 26 - Szerencsésen hazaértünk, de Picúr nagyon taknyos és hörögve, fulladva köhög és sípol a tüdeje kilégzéskor. Voltunk dokinéninél kaptunk gyógyszert, a héten pihi.

okt. 27 - Picúr erőteljesen nekiállt 4-kéz-lábazni, lovacskázik, sőt vágtat ezerrel, persze egy helyben. Talán lesz valami a kúszásból... Nincs vége a szakításoknak, Anyut elhagyta X., már nem léteznek igaz őszinte férfiak a világon. Legalább szakításkor lett volna az.

okt. 29 - Ma tornán átbeszéltük a gyakorlatokat, elvesztem a sok - sok fajta gyakorlat között, el kell kezdenem felírogatni, hogy mindenféléből legyen, aztán abból csinálunk edzéstervet Picúrnak.

okt. 30 - Ma volt Sárika játszani, jót mókáztak együtt. Már hiányzott neki nagyon.

okt. 31 - Ma meglátogattuk Daniékat, jön a 4. gyerek, fantasztikus család, egyre csak motivál, hogy Picúr is nagycsaládban nőjön fel, de már lassan öreg leszek h. sok gyereket szülhessek, ketyeg a biológiai órám is... Meglátjuk mit hoz a sors, vagy jobban mondva mit ad nekünk az Istenünk.

Szólj hozzá

kirándulás napló párkapcsolat kivizsgálás