2015. dec 03.

'15 novemberi feljegyzéseim

írta: IgenPicur
'15 novemberi feljegyzéseim

szülinap és új fürdőszoba

nov. 1 - Ma temetőztünk ahogy illik, Picúrka addig mamáékat bolondította. Ja és nekiállt kipakolni a könyvespolcot, csak nem könyvmoly lesz a gyerekből ? hehe.

nov_1.jpg

nov. 2 - Nagy áttörés, ma erőteljesen nekiállt célirányosan és hihetetlen sebességgel mászni a gyermek, igaz még csak "kommandós" pózban, négykézláb még nem megy.

nov. 3 - Urológiai vizsgálaton voltunk a pozsonyi gyerek kórházban, sajnos a herécskék nem hajlandóak a zacsiba menni, valószínűleg szükség lesz valamilyen műtétre, 3 hónap múlva kontroll.

kocsiban.jpg

Szeret utazni, mert mindig lát valami csodálnivalót!

nov. 4 - Anyukámszületésnapja van és Ő megint magányos. Annyira szomorú vagyok tőle.

nov. 5 - Picúr ma extrém nyűgös, kezdek kikészülni a nem alvástól és a nyivácskolástól.

nov. 7 - Egy ismerősünk meghívására kemencés libavacsorára mentünk, Picúrra addig Anyu vigyázott és el is altatta. Jó volt kimozdulni kicsit. Igaz rossz hírt is kaptunk, mert drága Barátnőm apukája Lali Papa sajnos meghalt és még olyan fiatal volt ('51-es). Nyugodjon békében, mindig szeretettel fogok rá emlékezni, mert amíg jó passzban volt sokat beszélgettünk és mindent tudott, olyan polihisztor féle ember egy lexikonnal a fejében, ez jut róla mindig az eszembe.

nov. 13 - péntek. Sustrová Dokinéninél voltunk a DS ambulanciában. Elégedettnek tűnt, újabb vérvétel és vizsgálat. Sokan voltak a rendelőben, láttunk 2 kisfiút is, aranyosak voltak. Ma nekiálltak szétverni a fürdőszobát, jupí, 1 év csúszással! hehe

nov. 16 - Megszületett kicsi Milán ahogy a nagy könyvekben megírva tökéletes 52 cm és 3 kg-al . Üdvözlünk köreinkben és drága Barátnémnak gratulálok. Már nagyon várom, hogy megbabusgassam a kis Drágát.

nov. 17 - Picúr másik fajta világnapja! A koraszülöttek világnapja alkalmából ingyenes program volt a Gézengúzban ahol kipróbáltuk a zene terápiát. Hogyne tetszett volna a kis Lurkómnak, dobolt és rázta a csörgőket, ahogy otthon is :)

nov. 18 - Csopin ma megpróbáltuk és mindent beleadtunk, jövő héten feljebb lépünk a létrán egy csoporttal a kúszó - mászóba. Remélem Picúr ellesi majd a kúszást.

nov18.jpg

Spenóttal készülünk a tornára!

nov. 20 - Tanácsadóba voltunk a házi dokinéninél, minden oksa.

nov. 24 - Ma mindenki megköszöntötte Picúrt szülinapja alkalmából a tornán, nagyon jól esett, hogy ennyire szeretik az én kicsi fiacskámat. Érzelmes és érzékeny napok voltak számomra az utóbbiak, a tavalyi élmények kavarogtak bennem. De már jól vagyok!

nov. 25 - Picúr a csopin leparkolt az egyik mászó pályán és nem volt hajlandó semmire, csak bámulni a többieket, szerintem túl ügyes a többi és ez megijesztette :).

nov. 26 - Újabb örömteli esemény, kicsi barátnénk Hanna végre megérkezett, 3630 gramm! Isten éltesse sokáig 0. születésnapján! Rehab kontrollon is voltunk, Dokinéni meg volt elégedve, sokat fejlődött a legutóbbi (jún) kontroll óta, Vojtát viszont folytatni kell.

nov. 27 - Talán ma kész lesz a fürdő estére. Nekiálltam főzni a holnapi bulira, élvezem a készülődést.

nov. 28 - Ma ünnepeltük szűk családi körben Picúrka legelső szülinapját egy est-ebéddel és nagyon jól sikerült, főzőcskéztem nagyot, kicsi is jól érezte magát. (Menü: fácános-pulykanyakas leves, marhanyelv vadasosan, gombás marhapöri, rántott karmonádli, töltött csibemell, sült krumpli, bajor zsemlegombóc, sütik és tortát hoztak).

nov28.jpg

nov. 29 - Ádvent I. vasárnapja. Ma elmentünk a templomba megáldatni a koszorút, kettesben Picúrral mert Apa vadászatra ment. Tavaly Ő egyedül hozta, remélem jövőre az egész család együtt és talán Picúr viszi majd ki az oltárra, de jó lenne!

Szólj hozzá

szülés napló koraszülött kivizsgálás