2016. ápr 07.

'16 márciusi feljegyzéseim

írta: IgenPicur
'16 márciusi feljegyzéseim

betegeskedés, Húsvét, jaaaj jöjjön már a tavasz...

márc. 1 - Indultunk volna a tanfolyamra, de Picúr belázasodott, megint kapott antibiotikumot. Délutánra jobban lett, kipakolt szokásához híven.

marc_1.JPG

márc. 3 - Ma végre tudtunk beszélni Annával, jól esett, jókat nevettünk, lehet mások sírnának. Egy kicsit bejelentkezett Panka is, éppen munkából hazaérve a táncórájára készült. Fantasztikus mennyire önálló egy hölgyemény. 

márc. 5 - Parlamenti választások, elvittük Manócskát is persze.

márc. 7 - Panka ma 28 éves!

márc. 8 - Nőnapon műtötték a Mamikát, új csípőprotkó! Ma volt az utolsó Mesélő Jelek óránk, hiányozni fog Márti és a hangulat. Délután jött Rita, szelfiztek, Picúr elképedve figyelte, hogy milyen szép az a fehér mobil.

rivatal2.jpg

márc. 9 - Ma nagyon megdicsérték Picúrt a tornán más Anyukák akikkel egy ideje nem találkoztunk Picúr betegsége végett, nagyon jól esik az ilyen. Délután Petike jött játszani, jót mókáztak a fiúk együtt, eleven mind a kettő.

márc. 10 - Körivel volt délelőtt, jól elvoltak, örültem neki.

márc. 14 - Ma újra kezdődött Picúr taknya, vagy 2 napot volt jó, köhögünk is szupi. Délután beköttettem az Anyai Tapasztalatokat, h. tudjak bele firkálni, jegyzetelni. Anna beszkennelte, nagyon rendes. Aztán sétáltunk barátnőkkel, végre sütött a napocska.

marc_14_2.JPG

márc. 15 - Az ünnepi koszorúzáson legalább esett is, sőt szakadt. Este talán a tej jelét mutatta, igaz csak ökölbe zárt kézzel mutatott a cicire, nem "fejős" mozdulattal :) Nagyon örültem, jól meg is dicsértem érte, aztán szopizott egy hosszút.

márc. 16 - Végre eljutottam fodrászhoz. Picúr addig Körinél, szegény kiborult és sírt, gondoltam h. ez lesz mert mielőtt odaértünk ébredt csak fel.

márc. 18 - A felállással már nem elégszik meg, átkapaszkodik a közeli bútorra, székre, asztalra, meg rütyül, táncikál, annyira cuki.

marc_27.JPG

márc. 19 - Sokat beszélget a maga nyelvén, felfedezte az új sikongatós, magyarázós hangját, hihetetlen hangos lett. Most a meséknek is dumál és sokat táncol. Esti játszás közben visszatett egy szőnyegről felvett kockát a dobozába a többi közé. Jupí talán kezdünk bepakolni, kifele már megy profin.

marc_21.JPG

márc. 20 - Ma voltak látogatóban Laci és Évi a (nem) kicsi Marcival, beszélgettünk egy jót. Nagyon édesek a fiúk együtt. Picúrt érdekelte a baba nagyon, bár koruk ellenére méretileg majdnem egyformák :D

20160320_174016.jpg

márc. 21 - Világnap. Egyre magasabbra felnyúl, az étkező asztalba is belekapaszkodik aztán "csüng" rajta, mindent elcsen amit meg tud markolni. Uzsonnára megevett fél banánt meg a szokásos gyümipürét, ügyes. Talán végre elkezd már rendesen enni.

marc_14_3.JPG

márc. 22 - Egy üres flakonnal imitálta az ivást, szájába vette és felemelte a flakont ahogy kell és fejét hátradöntötte. Fürdéskor adtam neki egy kicsi flakont tiszta vízzel hagy gyakoroljon, meg poharat is. Minden este fogjuk próbálgatni, bár eddig is tudott belőlük inni, de most egyedül.

márc. 27 - Végre pacsizik hívószóra és pápázik is, annyira édes!

márc. 28 - Húsvéthétfőn mutatta be, hogy igenis a kockát bele tudja helyezni a formájába az illesztő játékán. Boldog vagyok nagyon! Végre sikerült segítség nélkül is megtalálni a helyét.

marc_28.JPG

márc. 29 - Reggel voltunk látogatóban a bölcsiben. Délutánra már teljesen berekedt szegényem, nyelvén kiütések, ez nem lesz jó.

márc. 30 - Torokfájása van, elment a hangja és csúnya szájfertőzést is összeszedett, alig tud enni, minden csípi, Dokinénitől kaptunk sok gyógyszert, szupi.

márc. 31 - Szörnyű éjszaka volt, csak sírt és sírt, nem bírt megnyugodni. Nem tud szopizni, amint meglátja a cicit visít. Kanállal tudom csak itatni. Aztán hajnalban a fekvőhintában végre elaludt egy pár órára, végig ringattam. Teljesen kivagyok, úgy átvenném a fájdalmát, szörnyű látni ahogy szenved. A ma éjszaka remélem már javul. B. hajnalban elment Tiszára szerelni. Holnap reggel jön Köri, nekem be kell mennem a cégbe.

Szólj hozzá

napló